Tuotteet

Collin-tuotteet


Collin on ranskalainen ihonhoitosarja, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 1957. Sarjan loivat tohtori Lapinet ja kosmetologi Moreau.

Alusta lähtien on ollut tarkoitus luoda hoitavaa ja tieteellistä kosmetiikkaa. Myös tänä päivänä pääsuunta on sama, korkealaatuisia, tehokkaita tuotteita erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Sarjan vaikuttavat aineet saadaan merestä, kasveista ja bioteknologian avulla. Vaikuttavat aineet on yhdistetty niin, että ne ylläpitävät, tasapainottavat ja aktivoivat ihon omia prosesseja.

 

Tuotteet erilaisille ihotyypeille

Collin–ihonhoitotuotteissa on ainutlaatuinen Skin Index-, ihoindeksi-järjestelmä. Jokaisessa tuotteessa on indeksi, joka kertoo, millaiselle iholle tuote on tarkoitettu:

  1. Kosteusköyhälle iholle löytyy voide, seerumi ja naamio, jotka sammuttavat ihon janon.
  2. Kuivan ihon hoitotuotteet ovat täyteläisiä voiteita ja öljyjä, jotka palauttavat ihon rasva- ja kosteustasapainon välittömästi.
  3. Rasvaisen ja sekaihon tuotteet ovat tasapainottavia, tulehduksia ehkäiseviä ja mattapinnan jättäviä.
  4. Anti ageing -linja tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ihon nuorekkuuden ylläpitoon ja ihon toiminnan aktivointiin.
  5. Vaativa iho –indeksin alta löytyy tuotteita ihon erilaisten ongelmien hoitoon, mm. couperosa, pigmenttiläiskät, veltostunut iho ja tietenkin silmänympärysihon hoitotuotteet ja huulivoide.

Collin tarjoaa myös hoitolassa sinulle runsaasti vaihtoehtoja, erilaisia erikoishoitoja on 10 ja niiden lisäksi vielä kaikki perushoidot. Kysy lisää ja ratkaise iho-ongelmasi asiantuntijan avustuksella!

Tuotteet – laadukasta kosmetiikkaa kauneudenhoitoon


Hoida ihoasi oikeanlaisille tuotteilla – kauneus- ja terveyshoitolastani Vantaalta saat korkealaatuiset kauneudenhoitotuotteet myös kotiin.

Lue esittelyt tuotteista ja kysy tarvittaessa lisätietoja!

Ota yhteyttä ›
Soita Yhteystiedot